Fazer Raspberry & Liquorice

Fazer Raspberry & Liquorice

Fazer lanserar en klassisk kombination med smaken Fazer Raspberry & Liquorice. Trots att Sockerbiten inte tycker att lakrits bör blandas med varken glass eller choklad så gör denna chokladkaka att åsikten börjar vända.

Varje tugga knastrar mellan tänderna och ibland släpps en pulver av lakrits ut. Även bitarna av hallon är hårda. Det är nästan så att tänderna spricker.

Som vanligt är chokladen alldeles underbar med sin perfekta sötma, smörighet och mjölkchokladsmak som är både vuxen och barnslig på samma gång. Kvaliteten är imponerande och det känns som den kan svälja vilken fyllning som helst.

Smaken av lakrits är ganska salt men ändå väl avstämd. Tyvärr tar inte hallonet någon plats alls vilket är lite synd. Istället kommer de små rosa bitarna i skymundan av lakritsen.

Det är ändå en smakkombination som växer på en och ska nog göra alla lakritsälskare nöjda.

Vad kostar Fazer Raspberry & Liquorice och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: ICA Maxi. Finns hos Coopers Candy.
Rekommendation: Kommer du inte sakna hallon så bör du testa.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Fazer med hallon & lakrits

Hallon och lakrits kan vi ana där inne i chokladen.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.