Frödinge Kladdkaka Rocky Road

Frödinge Kladdkaka Rocky Road

Frödinge Kladdkaka Rocky Road ser föga förvånande inte alls ut som på bilden på förpackningen. Kakan ser snarare ut som något besökare på Spy Bar eventuellt lägger på trottoaren på morgonen kl 6. Eller så kanske den påminner om avskräde från en katt. Vi blundar och tar istället in aromen som doftar smörig kakao.

Frödinge Kladdkaka Rocky Road är seg och en enda stor kladdig röra. Toppingen består av små marshmallows som inte smakar något alls och rinnande kolasås som bara smakar socker. Dessutom finns där även blöta nötter som blivit sega och inte alls är salta.

Grundkakan smakar svagt av choklad och är sådär sockrig och kladdig som Frödinge kladdkaka brukar vara. Eftersmaken är besk av kakao. Frödinge Kladdkaka Rocky Road har en topping som förstör den annars reko kladdkakan, dessutom till dubbla priset. Nej denna massiva tingest blir ingen succé på fikabordet i år.

Vad kostar Frödinge Kladdkaka Rocky Road och var köper jag den?

Pris ca 39 kr.
Inköpsställe: ICA Farsta. Testa även MatHem.se
Rekommendation: Undvik, till fördel för originalet.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

En uppskuren bit Rocky road.

En bit av kladdkakan geggar ihop fort.

Hela kladdkakan

Det ser inte direkt angenämt ut med Frödinge Kladdkaka Rocky Road.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.