GB Duo Sandwich Milk Chocolate & Pear

GB Duo Sandwich Milk Chocolate & Pear

Kan GB Duo Sandwich Milk Chocolate & Pear vara den mest hajpade av årets alla GB-nyheter? Tidigare har vi fått prova den goda Sandwich Pepparkaka, så vi får se vad denna variant kan bjuda på.

Sandwichen är fylld ganska snett och vint där kexen sticker ut som hustak över fyllningen. Fyllningen verkar dessutom inte vara jämlikt fylld, utan päronet ser ut att ta överhanden. Doften är dock enkom av choklad.

Kexen känns lite torrare än vanligt men har sin kända smak av choklad. Dessutom bjuder chokladglassen på dubbelt upp av choklad genom små hårda pluppar av mörk choklad som har samma konsistens som plast, ungefär. Kakaosmaken är påtaglig i glassbasen.

Det som sänker den här sandwichen är päronglassen. Den är oerhört gräddig och fluffig och fyller upp munnen på ett underligt och obehagligt sätt. Sedan är smaken av konstgjort päron inget vidare. Det påminner om godis och Big Pack vilket inte är positivt. Ibland känns det nästan som den smakar banan.

Vad kostar GB Duo Sandwich Milk Chocolate & Pear och var köper jag den?

Pris ca 50-60 kr (6-pack)
Inköpsställe: Hemköp och ICA
Rekommendation: Original är godare, men älskar du konstgjord päronsmak ska du inte tveka.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

GB Glace Duo Sandwich Milk Chocolate & Pear

Päron och choklad i harmoni. Eller?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.