KitKat Chunky Salted Caramel Fudge

KitKat Chunky Salted Caramel Fudge

Än har inte trenden med salt karamell avtagit helt, men kanske är KitKat Chunky Salted Caramel Fudge sist på tåget nu när slutstationen närmar sig.

Här har dock ordet fudge lagts till, vilket ökar suget för chokladbiten ännu mer. Ska det vara segt om det är fudge? Vi får se.

KitKat Chunky Salted Caramel Fudge doftar mjölkchoklad och gammaldags kola. Ett tjockt lager av enormt söt mjölkchoklad tar hand om den mesta smaken, men där inne finns någonting. Någonting mycket gott.

I varje tugga går det att förnimma en ton av smörkola som smeker smaklökarna. Fyllningen med salt karamell-fudge känns ganska rinnande och tunn men smaken är ljuvlig, när den hittar ut. En smak av lätt saltad hemkokt kola förgyller KitKat Chunky Salted Caramel Fudge.

De torra kexen bjuder på krisp och kombinationen med kola är fin. Sötman är brännande stark vilket din hals kommer få känna på. Även om den salta karamellen smakar mer smörkola än salt dito så är KitKat Chunky Salted Caramel Fudge riktigt god. Fyllningen hade dock mått bra av att få ta mer av kexets plats.

Vad kostar KitKat Chunky Salted Caramel Fudge och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Salta fakturan och köp fler än du bör.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Kitkat

Det går nästan att ana den salta karamellen.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.