Lindt Creation Papaya

Lindt Creation Papaya

Lindt pumpar ut chokladkakor i alla möjliga serier där Lindt Creation Papaya är senast ut i Creation-serien. Tror jag i alla fall. Det kan ju ha hänt något sedan den inköptes.

Chokladkakan är inte lika biffig som på bilden och den doftar bara söt choklad. Papayafyllningen är lite snålt tilltagen men den smakar gott och syrligt. Tillsammans med den mjölkiga yoghurten blir det gott. Till och med godare än färsk papaya, om det nu är papaya fyllningen verkligen smakar. Den exotiska fruktigheten och dess syra passar fint ihop med sötman.

Lindt Creation Papaya gör dig mätt på en ruta och emellanåt bildas en känsla av glass eller gelégodis. Detta är en av de bättre Lindt-kakorna som Sockerbiten provat och syran parerar den enormt feta chokladen som kännetecknar Lindt.

Vad kostar Lindt Creation Papaya och var köper jag den?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Lindt store, Mall of Scandinavia.
Rekommendation: Bäst i Lindt Creation-serien? Avgör själv.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

chokladkaka

Inte riktigt lika tjock och fyllig som på förpackningen minsann.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.