Marabou Crisp!

Marabou Crisp!

Säsongen för nyheter är äntligen här och en av de första ut är chokladkakan Marabou Crisp! som är en korsning av Marabou mjölkchoklad och Marabou Crisp! chokladbar.

Chokladkakan utnyttjar verkligen segheten från chokladbaren och varje tugga blir en skön mix av seg toffee och fet choklad. Bra jobbat Marabou.

Rispuffarna återfinns i botten av Marabou Crisp! och bjuder på det namnet antyder, krispighet. Inte särskilt mycket smak kommer dock från de torra puffarna.

Chokladkakan är enormt söt och bränner rejält i gommen. Den doftar inget speciellt. Istället är det kolasmaken som tar ansvaret. Genomgående i hela Marabou Crisp! finns en god kolasmak och den sköna segheten. Som en extra söt mjölchokladkaka helt enkelt. I nästa version får vi hoppas att Marabou byter ut krispet mot salt, det vore nåt.

P.S. Ursäkta att det varit segt med uppdateringar. Ska bli bättre igen! 😉

Vad kostar Marabou Crisp! och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Coop och Klippkungen (med en Klippkungen rabattkod)
Rekommendation: Gillar du brännande sötma och seg choklad, köp.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka

Rispuffar undertill och sega bitar inuti.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.