Marabou Never Stop Crunchy Corn

Marabou Never Stop Crunchy Corn

Nyheten Marabou Never Stop Crunchy Corn kom som en blixt från klar himmel och är en vågad variant på klassikern och långköraren Never Stop från Marabou.

Denna variant har få likheter med originalet som är identiskt formade pastiller med ett hårt skal. Här är kärnan hård och storleken varierar, dessutom med en ojämn och skrovlig form.

Godisbitarna doftar bara choklad tills man tar en tugga och majsen exponeras. Majskornen är rejält krispiga och bjuder på en tydlig smak av rostad majs, som är lätt saltad vilket blir riktigt gott ihop med den söta och smöriga mjölkchokladen.

Smaken blir emellanåt en aning mörk när inslag av popcorn, choklad och rostad majs blandas. Självklart fastnar det ordentligt i tänderna också. Smakbilden påminner om andra produkter på samma tema, så det är inget nyskapande direkt. Men tack vare sältan, krispet och mjölkchokladen blir det smaskigt.

Vad kostar Marabou Never Stop Crunchy Corn och var köper jag dem?

Pris ca 39 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Ännu en nyhet värd att testa.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Marabou Never Stop med smak av Crunchy Corn

Olika stora bitar av rostad majs täckt i choklad.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.