Marabou Oreo Bar

Marabou Oreo Bar

Marabou har släppt en koncentrerad version av Marabou Oreo i och med Marabou Oreo Bar. Och här får du hålla i hatten och alla plomberna, för sötman saknar motstycke i godishyllan. Till skillnad från chokladkakan finns det dessutom gott om fyllning i Marabou Oreo Bar.

Chokladbiten doftar gummi och vit choklad och är riktigt inbjudande i genomskärning. Vid första tuggan exponeras den släta vita massan och de mörka krispiga kexsmulorna. Konsistensbrytningen mellan skönt krispiga kex och fet vaniljmassa blir riktigt fin.

Då både den omslutande chokladen och fyllningen är feta som ankfett och söta som renaste socker är det svårt att inte vidbränna halsen av sötma när tuggorna glider ned i matsmältningssystemet.

Vissa inslag av kakao och mjölk förekommer men mest drunknar både Oreosmulor och Marabouchoklad i all sötma. Lite mer sälta hade hjälpt Marabou Oreo Bar mycket på traven. Betyget blir alltjämt bättre än hos dess storebror.

Vad kostar Marabou Oreo Bar och var köper jag den?

Pris ca 9 kr.
InköpsställeMatHem.se
Rekommendation: Införskaffa en brandsläckare innan intag.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Chokladbit skuren på mitten

Inte helt olikt bilden på förpackningen. Innanmätet hos Marabou Oreo Bar är inbjudande!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.