Mountain Dew Game Blast

Mountain Dew Game Blast

Kan Mountain Dew Game Blast vara den första smaken i en våg av europeiska Mountain Dew-varianter likt vad som finns i USA? Vem vet, men denna neonorangeröda tingest finns nu i handeln, komplett med pant på sin PET-flaska. Smaken utlovas vara körsbär, vilket vi nu ska testa.

Mountain Dew Game Blast är ljusröd med en syrlig doft av körsbär och mandelmassa samt lite plast. Kolsyrenivån är låg, på gränsen till avslagen. Mountain Dew Game Blast är sirapssöt med en tydlig smak av mandelmassa och konstgjorda körsbär. Tyvärr finns en udda och bitter bismak, nästan lite metallisk som när sötningsmedel finns med i bilden.

Mountain Dew Game Blast är lätt syrlig som originalet men mest är detta en sötsliskig läsk. Lite som att Sprite överladdats med körsbär. Mountain Dew Game Blast har onekligen mer smak är originalet och är som sagt barnsligt söt, kanske för att locka in kidsen i fördärvet? Om den är godare än originalet är upp till dig att avgöra, kommentarerna står till förfogande för diskussion.

Vad kostar Mountain Dew Game Blast och var köper jag den?

Pris 15 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll, Huddinge. Även MatHem.se såklart.
Rekommendation: Troligtvis beroendeframkallande, så ersätt inte innehållet i nappflaskan hos junior.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.