Reese’s Giant Half Pound Peanut Butter Cups

Reese's Giant Half Pound Peanut Butter Cups

Reese’s Giant Half Pound Peanut Butter Cups är faktiskt helt galet stora. Världens största peanut butter cups sägs det. Förpackningen är tung och varje kopp likaså. Likt små kompakta pajer ligger de där och väntar.

Faktum är att de passar bäst att skäras upp som pajbitar och servera till efterrätt. Mer orkar man nästan inte äta. Filén är bäst, det vill säga centrum på pajen. Där finns mest jordnötssmör och chokladlagret är lite tunnare.

För tyvärr är chokladen ganska tjock i ytterkanterna. Då märks hur undermålig chokladen i Reese’s Giant Half Pound Peanut Butter Cups egentligen är. Fet och smörig och billig. Tillsammans med det krispiga, salta och söta jordnötssmöret bildas dock harmoni.

Det är lätt att välja om du vill ha mest choklad eller mest jordnötssmör i tuggan. Rikta bara in tänderna mot centrum eller kanterna. Reese’s Giant Half Pound Peanut Butter Cups är onekligen en rolig grej som troligtvis passar bäst som en gåva till någon som älskar de orangea förpackningarna på godishyllan.

Vad kostar Reese’s Giant Half Pound Peanut Butter Cups och var köper jag dem?

Pris ca 80 kr.
Inköpsställe: Partykungen.se
Rekommendation: Årets julklapp!?

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Peanut butter cups

Jämfört med originalet är Reese’s Giant Half Pound Peanut Butter Cups ganska stora!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.