Skittles Dips

Skittles Dips

Skittles Dips Yoghurty Coated är senaste nytt från USA och det låter som en spännande idé att bädda in Skittles i yoghurt. Kanske blir det som världens mest onyttiga frukost?

Kulorna blir i alla fall större än originalet och alla har samma vaniljvita färg. Ytterst finns ett tjockt lager yoghurt som mest påminner om vit choklad med en lätt syrlighet. Den är smörig, söt och god.

Yoghurten har dock svårt för att smälta ihop med dess inneslutna Skittles. De är ju nämligen lite hårda och krispiga på ytan och sega inuti. Först kommer det söta lagret av yoghurt och direkt följs det upp av lite syrligt krisp för att sedan avslutas med seg fruktighet.

Det blir olika smaker från olika världar, men det funkar ändå. Allt är ju gott för sig. Påsen är oerhört liten vilket är synd då detta är ett beroendeframkallande godis. Men om man tänker ett varv till kanske det är lika bra att påsen är liten.

Står du i affären och har svårt att välja mellan yoghurtdränkta naturgodisar och fruktgodis har du här den perfekta medelvägen. Dessutom lär de passa perfekt att äta när du kollar på kommande säsong två av Dips på SVT.

Vad kostar Skittles Dips och var köper jag dem?

Pris ca 15-30 kr beroende på storlek.
Inköpsställe: Coopers Candy och Ovrhypd.
Rekommendation: Det blir ett köp, helt klart.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Skittles Dips Yoghurt Coated

Här kan man se skalet runt en vanlig Skittles. Dubbelskal helt enkelt.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.