Sockerbiten tipsar – DunkAroos, Marabou Choco Sticks m.m.

SOckerbiten tipsar

Det finns så mycket kul där ute att inte ens Sockerbiten hinner med att testa allt. Därför tänkte jag emellanåt ge er lite tips på vad som finns att köpa hem som inte ännu har recenserats under namnet Sockerbiten tipsar. Nätet är ju fyllt med goa grejer som bara väntar på att ätas upp. Vad tror ni, låter det som en bra idé? Släng gärna en kommentar, tumme upp eller tumme ned.

Ibland kommer tipsen självklart gälla fysiska butiker också. Det blir blandat med rena nyheter och roliga importprodukter. Vissa saker finns i extremt begränsad tillgång så då är det ofta först till kvarn som gäller och det är risk att det hunnit ta slut redan. Då kör vi igång!

DunkAroos är tillbaka

Detta var tydligen ett populärt skolsnacks i USA fram till för några år sedan då den försvann. Den har precis återkommit med enorm efterföljande hype. Den brittiska butiken GB Gifts är ofta snabba och har redan lyckats få hem några så att de går att beställa hem. De finns att köpa här och kostar saftiga 4,99 pund. Puh!

Coca-Cola Cherry Vanilla till rimligt pris

Denna underbara läsk som Sockerbiten gav 5 av 5 här, finns nu att köpa någorlunda överkomligt, också från GB Gifts. Prova koden gbgifts10 för 10 % rabatt också. Köp läsken här för 1,49 pund. Tyvärr är frakten ganska dyr (men snabb) så passa på att köpa lite annat kul som Mars Caramel Sundae (med kyleffekt i munnen) samtidigt.

Uppdatering 4/6: Ovrhypd.se säljer Coca-Cola Cherry Vanilla också, som första butik i Sverige. Tyvärr Max 3 st per kund, men passa på att köpa den här.

Reese’s White Thins i påse

Reese’s White är underbart gott och nu finns de i tunn variant hos Coopers Candy i en behändig påse för 39 kr. Ni köper den här. Tyvärr tyckte inte Sockerbiten att den vanliga Reese’s Thins var någon superhit.

Övrigt roligt smått & gott

Berätta gärna vad ni tycker om tips-inlägg, så kan jag se till att göra det oftare om de är poppis!

 

För transparensen; vissa av länkarna ger Sockerbiten en liten provision på eventuella köp ni gör om ni klickar från Sockerbiten. Detta är mycket uppskattat och hjälper till att få denna hobby att gå runt, så stort tack.

Bra att veta: Sockerbiten har testat att handla från samtliga butiker som nämns och det har funkat bra.

Behöver ni en rabattkod? Ibland kan Sockerbiten faktiskt erbjuda det. Kolla här för en Coopers Candy rabattkod, Klippkungen rabattkod eller en Matsmart rabattkod. Hoppas ni hittar något nytt och kul!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.