Tony’s Chocolonely Glühwein

Tony's Chocolonely Glühwein

Tony’s Chocolonely Glühwein stöttar inte bara ett bra syfte, den smakar dessutom förbannat bra. Gillar du glögg och mjölkchoklad är detta något för dig.

Doften från den granformade chokladkakan är lite syrlig och inuti finns små krispiga bitar som skapar en skön konsistens. Dock smakar bitarna inte särskilt mycket. Istället är det Glühweinet som sticker ut. Som att ta en klunk glögg och sedan smälta ned en bit chokladkaka på tungan. Mums. Den syrliga tonen passar galet bra ihop med chokladen. Smaken är dock ganska speciell och passar nog inte alla.

Mjölkchokladen är fet och smörig och av hög kvalitet. Samtidigt som Tony’s Chocolonely Glühwein är syrlig, finns en angenäm kryddighet i bakgrunden. Detta är en chokladkaka som har en perfekt avvägd smak, sötma och fetma.

Vad kostar Tony’s Chocolonely Glühwein och var köper jag den?

Pris ca 39 kr.
Inköpsställe: Apotea.se eller MatHem.se.
Rekommendation: Köp till julbordet eller julgranen på en gång!

Betyg 4 av 5 sockerbitar

Chokladkaka

Tony’s Chocolonely Glühwein är formad som en gran, färdig att hängas på en gren!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.