Werther’s Original Salted Caramel Cream

Werther's Original Salted Caramel Cream

Werther’s Original Salted Caramel Cream är ganska mjuka kolor som sedan tidigare finns med ett par olika fyllningar och där favoriten salt karamell är senaste nytt.

När pappret tas av nås man av en doft av kola och om man lägger ifrån sig godisen fastnar den på alla sorters ytor. Magiskt.

Det yttre lagret av klassisk kola är segt och kletigt. Smaken av kola är fin och söt. Fyllningen av salt karamell är krämig och smörig. Tyvärr finns inget rent salt som höjer sötman, men en extra smörig och djup ton av kola bjuds vi allt på. Känslan av hemkokt knäck blir påtaglig. Det påminner också lite om kolaglass.

Fyllningen smälter bort snabbt och kvar blir den vanliga kolan som sätter sig i tänderna. Även om det gärna hade fått vara ännu saltare är det här en riktigt god kola som är svår att sluta äta av, trots att sötman är brännande. Varianten fylld med choklad är minst lika bra dock.

Vad kostar Werther’s Original Salted Caramel Cream och var köper jag dem?

Pris ca 24 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Helt klart värd att testa. Kanske salta lite extra?

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Werther's Original Salted Caramel Cream Soft Caramels

Man kan ana fyllningen!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.